Éttermek lélegzetelállító kilátással


Akik szeretnek utazni és új helyeket megismerni, azoknak mutatunk három éttermet, amelyet feltétlenül érdemes felkeresni, ha épp arrafelé vesszük az irányt. Lélegzetelállító látvány veszi körül az idelátogatókat. Fantasztikus élmény meginni egy csésze kávét a felhők felett Japán egyik kuriózumában, vacsorázni egy finomat a Francia Alpok szívében, vagy élvezni a tökéletességet a Niagara vízesésnél.

 

Unkai Terasz – Tomamu Resort, Japán

Az Unkai Terasz Japánban a Tomamu Resort-ban található Hokkaido szigetén. A hely igazán csodálatos, minta csak egy lélegzetelállító palotában ülnénk a felhők felett. A jelenséget egyébként a hőmérséklet különbség okozza, amikor a természetes hőforrások a hőmérséklet változások hatására takarót képeznek a felhők felett.

Projet Vertigo, Megève, Franciaország

 

A Projet Vertigo a Francia Alpokban Megève-ben találhatló. Ez a csodálatos hely festői kilátást nyújt a Mont Blanc csúcsaira. Az étterem menüje remek, a kiszolgálásról pedig azt tartják, hogy már-már túl van a tökéletességen.

 

 

Skylon Tower, Niagara Vízesés, Kanada

A Skylon Tower a Niagara vízesésnél található és vízesés mellett az egyik leghíresebb látnivalónak számít. 775 méter magasságban kínál pazar és magával ragadó panorámát. Díjnyertes kontinentális konyhájával mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő fogásokat. Szemet gyönyörködtető napközben és este is, amikor ki van világítva a vízesés.

 

 

Previous A cica halottnak tetteti magát, csak hogy ne kelljen sétálni mennie
Next Óriási hótömegen fúrja át magát a vonatszerelvény, ez tényleg brutális