Szeptemberben születtél? Igen? Akkor ezt olvasd el!


A kínai asztrológiával kifejezetten egyszerű és érthető személyiségelemzések készíthetőek. Szeptember a Kakas hónapja (jele: csirip.hu_szeptemberben szulettel igen akkor ezt olvasd el 1) , így most ezzel a nagyszerű jegy szülöttével ismertetünk meg!

Az alábbi kalkulátorban állítsd be a születésed időpontját, és ha bárhol a horoszkópodban megtalálod a Kakas jelét, úgy az alábbi jellemzés rád is illeni fog az életed egyes területein. Ha a nap oszlopban van, akkor alapvetően ilyen vagy!

A kínai horoszkóp jegyei közül talán a legérdekesebb személyisége a Kakas jegyű embernek van. Ha te is ebben a jegyben születtél, akkor érezheted magadban, hogy egyidejűleg megtalálható benned a nőies szépség, elegancia és a férfias határozottság és keménység. Általában a csillogó ékszerekhez, a gyémánthoz szokták hasonlítani, amely azonban soha nem lehet talmi, így számodra az egyenesség, becsület és az igazság alapvető tulajdonságok.

A horoszkópodban a Kakas által uralt életterületen (pl. hónap oszlop = család, munkahely, barátok), ha teszel érte érdemileg, ha nem, előbb-utóbb ki fogsz emelkedni a szürke tömegből. Meglehet, ez a külsőd, de akár valamilyen belső értékes tulajdonságod okán figyelnek majd fel rád. Nőként hangsúlyosan fontos számodra a megjelenésed, soha nem jelennél meg nyilvánosan rendetlenül, még ha csak épp leugrasz a sarki boltba, akkor is ügyelsz arra, hogy a kinézeted kifogástalan legyen. Nem kizárt, hogy erős vonzódást érzel a csillogó ékszerekhez, de ha nem is, akkor is szívesen viselsz a ruházatod mellé egy csinos kiegészítőt. A divatot illetően inkább a klasszikus, elegáns, esetleg sportosan elegáns stílust követed, de még az otthoni kényelmes és egyszerű ruhák is valahogy csinosabban állnak rajtad, mert Te valóban tudod viselni őket!

Férfiként is hasonlóan adsz magadra, szereted, ha egy közösségben elsőként vesz észre az ellenkező nem, amely legtöbbször meg is történik, hiszen a nők alapvetően vonzódnak az ápolt, jó megjelenésű férfiakhoz.

Bármely nemről is legyen szó, ott se pénz, se idő nem számít, ha a külsőségekről van szó, hiszen ez is egy eszköz ahhoz, hogy felfigyeljenek rád. A vonzerődet szívesen próbálgatod, képes vagy bárhol, bárkivel flörtölni, de itt is csak maga a hódítás számít. A társadtól maximális figyelmet vársz, fontos, hogy mind férfiként, mind nőként a legszebbnek, legokosabbnak tartson, ha ezt megkapod tőle, akkor lényegesen kevesebb külső visszajelzésre van szükséged. A tetszeni vágyás alapvonásod, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy csalárdabb típus lennél bármelyik másik jegyhez viszonyítva, sőt! Számodra érték a hűség, becsület, ezt várod el másoktól is és magadtól is. Természetesen te is belesodródhatsz szeretői viszonyokba, de benned rögtön jelezni fog az az erkölcsi, morális jelzőrendszer, amellyel születtél és egyáltalán nem fogod hosszú távon jól érezni magad egy nem legális kapcsolatban.

Szeretsz, és általában tudsz is mások előtt szerepelni, nem feszélyez a közönség, felvillanyozó számodra, ha sokan figyelnek, és örömöd határtalan, ha az elismerésnek hangot is adnak. Szinte biztos, hogy van olyan tudásod, képességed, ami által kitűnhetsz, viszont, ha még sincs, úgy hajlamos lehetsz bármilyen más eszközt bevetni azért, hogy kitűnj a többiek közül.

Intellektusod gyors, logikus és letisztult. A munkádban szívesebben vagy irányító, így ha vezető pozícióba kerülsz, ott is törekedsz arra, hogy képességeidre felfigyeljenek és munkádat elismerjék. Kiváló szervező vagy, átlátható, rendezett munkád miatt számos szakmában jól tudsz érvényesülni. Kerülnöd kell azonban az olyan munkaköröket, ahol káosz, zűrzavar vagy kosz jelenhet meg, mert ezek azok, amelyekkel egyáltalán nem tudsz megbarátkozni, sem pedig elfogadni.

A Kakas jegyben született emberek legnagyobb problémáját az egó okozza. Nagy valószínűséggel élsz meg ebből fakadó konfliktusokat, függően attól, hogy milyen az alapszemélyiséged. Amennyiben visszafogottabb személyiség vagy, akkor csak belül magadban, míg temperamentumosabb esetén, látványosan és hangosan adsz hangot nemtetszésednek. Ilyenek lehetnek főként azok a fajta szituációk, hogy ki hogyan beszél veled, ki okosabb, szebb vagy elismertebb nálad. Ilyenkor a mérték mindig benned van, a belső megítélésed az, ami megpiszkálja az önérzetedet. A legnagyobb kihívás abban rejthet, hogy amíg nem jössz rá, hogy mindez csak az egód játéka, addig az Univerzum furfangos módon fog megviccelni és képes lesz mindaddig újra és újra ilyen helyzetekbe sodorni, míg meg nem tanulod legyőzni önmagad.

Kakas napok, hónapok és évek, illetve olyan személyek, akik szintúgy hordozzák ezt a szimbólumot, kiválthatnak vagy felerősíthetik az ilyen eseményeket az életedben.

Kiváló vendéglátó vagy, aki nagyon ért mások szórakoztatásához, letisztult kommunikációddal könnyedén felkelted mások érdeklődését. Előszeretettel csevegsz, és még akkor is nagyobb társasági élet jelenhet meg az életed bizonyos területein (függően attól, hol van a horoszkópodban a Kakas), ha egyébként magadnak való típus vagy.

Sásdi Bernadett asztrológus

www.kinai-horoszkop.com

 

Previous Stílusos csillárok újrahasznosított kerékpárláncokból
Next A világ legszomorúbb cicája, mégis meghódította az egész internetet