10 egyszerű Feng Shui tipp a boldog párkapcsolathoz


Felejtsd el a falakat, a bútorokat úgy kell elhelyezni, hogy azok támogassák a kommunikációt, ezért a kanapék, fotelek legalább elülső lábai a szőnyegen legyenek, azaz ne a szőnyeg körül. Ez meghozza a kedvet a beszélgetéshez, a társas együttléthez.

Nappali

Ha párkapcsolatot szeretnél, fontos, hogy a látványos tárgyakból, pl. fotel ne csak egyet helyezz el, hanem párosával. Kerüld a magányosságot kifejező festményeket, fotókat, illetve ne tegyél ki olyan fényképet, amelyen egyedül szerepelsz. Folyamatosan erősítsd a kapcsolati energiát a környezetedben, például állíts be egy második fotelt a nappalidba, francia ágyat használj és mindkét oldalára helyezz el éjjeliszekrényt. Ahol csak teheted, párosítsd a bútoraidat, emléktárgyaidat a lakásodban.

Párosítás

Tégy ki boldog családi képeket a konyhába vagy azokba a szobákba, ahol leginkább tartózkodtok, ha a párkapcsolatodon szeretnél javítani. Ellenben a hálószobába a lehető legkevesebb családi fényképet tedd ki, hiszen ez a pároddal a privát szférátok, nincs helyes ott másnak!

Családi képek

Legyen meghitt és tágas a hálószobád, ha ugyanezt az érzésvilágot szeretnéd a párkapcsolatodban is. Amennyire teheted különítsd el a hálószobát a többi helyiségtől, ha nincs ajtó, akkor legalább egy függönnyel. Amennyiben eddig külön ágyban aludtatok, akkor cseréljétek le francia ágyra, mert minél nagyobb köztetek a fizikai távolság a hálószobában, annál nagyobb lesz az érzelmi is.

Meghittség

Jelenjen meg a humor és könnyedség a hálószobádban is, amivel egyúttal a kedvező anyagi lehetőségeket is bevonzhatod! Ha a hálód túlságosan steril és személytelen, akkor tegyél ki valamit, ami megmosolyogtat. Ez lehet egy szerelmet megjelenítő tárgy, festmény vagy egy vidám kép rólad és a párodról. Ez pozitív energiát hoz a mind az életedbe, mind pedig a párkapcsolatodba.

Humor

Ha még szingli vagy, akkor is ágyazz meg magad mellett másnak is. Egyedülálló ember általában egy embernek rendezi be a lakását, egy éjjeliszekrénnyel, egy lámpával, egy székkel, stb., de ha társra vágysz, akkor ezt legelőször a hálószobádban fejezd ki. A ruhásszekrényedben pedig hagyj egy polcot az eljövendő nagy ő ruhái számára is!

Várd a nagy Ő-t!

Távolíts el a hálószobádból minden olyan tárgyat, képet, amelyeknek negatív a mondanivalója, kisugárzása. Kerüld a kardokat, fegyvert ábrázoló tárgyakat, az általad kevésbé kedvelt személyek képmásait, azaz csak pozitív szimbólumokat helyezz el a hálóhelyiségedben.

Negatív szimbólumok

A hálószobában egymásra figyeljetek, hiszen ez a szenvedély és megújulás helyisége, ezért semmiképp ne állíts be ide TV-t! Ha túl nagyok az ablakok, akkor sűrű függönnyel tedd intimebbé a szobát, ne legyen telefon vagy laptop az ágyad közelében amikor alszol. Legyen romantikus és a legkevésbé high-tech a hálószobád!

Ideális hálószoba

Használj rózsaszínt a hálódban, hiszen ez a kapcsolatok színe a Feng Shui szerint. A rózsaszín a szerelem, öröm, vidámság, romantika megtestesítője, de persze nem szükséges az egész hálószobát rózsaszínbe borítani, elég csak néhány ilyen színű bútor vagy kiegészítő. Alternatív esetben világoskék is használható erre a célra.

Rózsaszín

Távolítsd el a tükröket a hálószobádból, mert visszatükröz minden negatív energiát rád, míg alszol. A Feng Shui szerint a tükör folyamatos aktivitást teremt, így nem számíthatsz nyugodt alvásra, míg benn van a szobádban. A nyugtalanság így a kapcsolatodban is megjelenhet.

Tükrök

Sásdi Bernadett asztrológus

www.kinai-horoszkop.com

Previous Amire minden őrült macskatulajdonosnak szüksége van
Next Hihetetlen alkotások egyszerű papírból kivágva